Αρχική arrow Άρθρα arrow ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ

Μέχρι σήμερα μόνιμη επωδός των στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν ότι πρέπει άμεσα να προκηρυχθούν εκλογές ώστε τα ηνία της χώρας να τα αναλάβουν οι ίδιοι για να διαχειριστούν την κρίση με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα .
Είναι οι ίδιοι άνθρωποι οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια μας έχουν προκαλέσει vertigo από τους πολλούς τρόπους που θα «σκίσουν», «εξαφανίσουν» , «ακυρώσουν» «καταγγείλουν» τα μνημόνια ,και τώρα καταγγέλλουν την Κυβέρνηση για την απόφασή της να επισπεύσει κατά ένα μήνα τις διαδικασίες εκλογής νέου Προέδρου της Δημοκρατίας ,και εάν αυτή η διαδικασία δεν επιτύχει να πάμε άμεσα σε εκλογές .
Θα περίμενε κανείς ότι θα ευχαριστούσαν την Κυβέρνηση για αυτήν την πρωτοβουλία, μιας και τους δίνεται η δυνατότητα αν δεν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας να αναλάβουν εκείνοι την διακυβέρνηση της χώρας και να εφαρμόσουν το…. απόλυτα «σαφές» και …. απόλυτα «τεκμηριωμένο» πρόγραμμά τους το οποίο θα μας βγάλει από τις δαγκάνες του μνημονίου και θα οδηγήσει τη χώρα με ασφάλεια μακριά από τους ….. τοκογλύφους του ΔΝΤ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Φαίνεται όμως ότι όσο πλησιάζει η πιθανότητα να αναλάβουν τις ευθύνες τους για να υλοποιήσουν το νεφελώδες και στην ουσία ουδέποτε διατυπωμένο πρόγραμμά τους, τους έχει λούσει κρύος ιδρώτας .
Όπως στις εκλογές του 2012 «χοροπηδούσαν» από χαρά που η καλή τους μοίρα τους κατέταξε στη δεύτερη θέση ,οπότε δεν ήταν υποχρεωμένοι να αναλάβουν τις ευθύνες της χώρας ,έτσι και τώρα η λυσσαλέα αντίδρασή τους για την πιθανότητα να έχουμε εκλογές λόγω μη εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας δείχνει ότι παρά τα λεγόμενά τους, κάθε άλλο παρά εύχονται να αναγκαστούν να κυβερνήσουν αναλαμβάνοντας τεράστιες εθνικές ευθύνες .
Έχουν συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια να κάνουν αντιπολίτευση εκ του ασφαλούς ,βρίζοντας και χυδαιολογώντας αυτούς που βγάζοντας το φίδι από την τρύπα υπέστησαν τεράστια πολιτική φθορά από τις συνέπειες των σκληρών μέτρων που ελήφθησαν προκειμένου να εξακολουθεί η χώρα να βρίσκεται στην πρίζα ,και να λειτουργεί σαν μια Ευρωπαϊκή χώρα .
Αν οι δημοσκοπήσεις ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και δεν είναι σαν τις δημοσκοπήσεις του 2012 ,τότε ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται προ των πυλών της εξουσίας ,και τότε αφού «καταργήσουν το μνημόνιο με ένα νόμο» ,και αφού «χρησιμοποιήσουν τις καταθέσεις των Ελλήνων πολιτών για….. ανάπτυξη» όπως έχει πει κομπάζοντας ο Στρατούλης, τότε θα μπούμε σε μια …… νέα περίοδο Εθνικής υπερηφάνειας ,όπου τα προβλήματα που μας δημιούργησαν οι «γερμανοτσολιάδες» και οι «τσολάκογλοι» θα αποτελούν ένα κακό όνειρο.
Μέχρι τότε καλό θα ήταν όσοι δεν πιστεύουμε στα φληναφήματα του ΣΥΡΙΖΑ ,να παρακαλάμε να βρεθούν οι 180 ώστε να αποφύγουμε να γίνουμε πειραματόζωα των επιλογών τους .

 

 

 

 

 

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
Απρ Απρ Απρ Απρ Απρ 01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 Ιούν Ιούν Ιούν Ιούν Ιούν Ιούν
Προσεχείς εκδηλώσεις:

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεις.

Σήμερα, 2021/05/18
Αθήνα , Ελλάδα

Ανατ.: 05:23
Δύση: 19:25

Σελήνη
7 ημερών

Πέτρου, Διονυσίου, Χριστίνης, Ανδρέου, Παύλου, Βενεδίμου, Κλαυδίας μάρτυρος

Παγκόσμια Ημέρα των Μουσείων

Σαν σήμερα...

1790 μ.Χ:  Ο στόλος του Λάμπρου Κατσώνη βρίσκεται μεταξύ τουρκικών και αλγερινών πυρών στην Άνδρο.

1821 μ.Χ:  Ο οπλαρχηγός Νικηταράς με 300 παλικάρια τρέπει σε φυγή 8.000 Τούρκους στα Δολιανά.

1828 μ.Χ:  Ο Τούρκος διοικητής των Χανίων Μουσταφά Πασάς καταλαμβάνει το Φραγκοκάστελλο Χανίων κατασφάζοντας τους υπερασπιστές του.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΑΣ

Διαβάστε περισσότερα...

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΜΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΡΕΝΤΗ.

Διαβάστε περισσότερα...
Εκλογές 2014

Δημοσκοπήσεις

Πιστεύετε ότι η έξοδος από την κρίση θα αποδυναμώσει το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής ;

Αποτελέσματα

Online χρήστες

Έχουμε 19 επισκέπτες σε σύνδεση
Powered by Planetsoft
Copyright (C) 2021 Planetsoft. All rights reserved.