ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

 Οι εκλογές για την ανάδειξη του επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης που θα γίνουν σε λίγες μέρες ,αποτελούν την τελευταία ελπίδα προκειμένου ο προοδευτικός χώρος να ξαναβρεί τον βηματισμό του και να μπορέσει να παίξει τον ρόλο που επιβάλλεται ,ώστε να εκφραστεί πολιτικά ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας που όλα αυτά τα χρόνια είδε αυτό το χώρο να λεηλατείται , να προδίδεται, να απαξιώνεται .
   Είναι γεγονός ότι βιώνουμε μια από τις πιο παρακμιακές περιόδους της σύγχρονης πολιτικής μας ιστορίας .
   Ψέματα ,αυταπάτες ,και ψευδαισθήσεις υποκατέστησαν στην πολιτική ζωή της χώρας τον ειλικρινή λόγο και την πολιτική εντιμότητα .
   Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αφού πήρε την εξουσία με θηριώδη ψέματα, και πρωτοφανή εξαπάτηση του Ελληνικού Λαού , αφού μας φόρτωσε με δύο άχρηστα μνημόνια ,αφού ματαίωσε με τις καταστροφικές επιλογές του πρώτου εξαμήνου του 2015 την έξοδο της χώρας από το μνημονιακό καθεστώς , αφού υπονόμευσε την οικονομία με τα capital controls ,αφού υποθήκευσε την εθνική περιουσία για 100 χρόνια ,και αφού ταλαιπώρησε τον Ελληνικό Λαό με ένα καταγέλαστο δημοψήφισμα το αποτέλεσμα του οποίου δεν εφάρμοσε ποτέ , συνεχίζει να καταστρέφει οικονομία και κοινωνία με πολιτικές που εξοντώνουν συστηματικά τον παραγωγικό ιστό της χώρας .
   Απέναντι σε αυτήν την πολιτική δυστυχώς ο Δημοκρατικός προοδευτικός χώρος δεν μπόρεσε μέχρι τώρα να αναδείξει έναν πειστικό και φερέγγυο πολιτικό λόγο ο οποίος πέρα από την καταγγελία αυτών των πολιτικών θα έπειθε τον Ελληνικό Λαό ότι μπορεί να επενδύσει και πάλι στον χώρο μας .
   Οι ευθύνες είναι πολλές και δεν χρειάζεται τώρα σε αυτήν την χρονική στιγμή να τις αναδείξουμε. Σημασία έχει ότι παρά τις υπονομεύσεις , τις διασπάσεις ,και τις προσπάθειες εξαφάνισης μας ,μείναμε όρθιοι σε πείσμα αυτών που ήθελαν την πολιτική μας εξαΰλωση και τώρα δίνουμε την μάχη για την ουσιαστική ανασυγκρότηση του Δημοκρατικού χώρου .
Η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει και θα μας βρει ενωμένους, και είναι σίγουρο ότι με την σαφή ιδεολογικοπολιτική μας τοποθέτηση ,την οργανωτική μας ανασυγκρότηση και την τεκμηριωμένη πολιτική προγραμματική πρόταση για έξοδο από την κρίση που ταλανίζει την χώρα ,θα αναδειχτούμε σε εκείνη την πολιτική δύναμη που θα ξαναπρωταγωνιστήσει στην πολιτική μας  ζωή .
Στην πορεία μέχρι τις ενδοπαραταξιακές εκλογές θα πρέπει να αναδειχτεί ο πολιτικός λόγος ,και η θεμιτή πολιτική αντιπαράθεση όπου αυτή χρειάζεται .Δεν θα πρέπει να κυριαρχήσουν τα κτυπήματα κάτω από τη μέση που θα κάνουν δύσκολη την πορεία μας την επόμενη μέρα.
Είναι θεμιτή η προτίμηση όλων σε οποιονδήποτε υποψήφιο , δεν είναι θεμιτή όμως η απαξίωση ,η χυδαιολογία και η αποσιώπηση σημαντικών περιόδων της ιστορικής διαδρομής του ΠΑΣΟΚ , που αποτελεί τον κορμό αυτής της προσπάθειας .
Όλοι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι αν δεν είχαν κάποιοι άνθρωποι κρατήσει το ΠΑΣΟΚ όρθιο και ζωντανό ,θα ήταν αδύνατο τώρα να μιλάμε για Δημοκρατική Συμπαράταξη , για ανασυγκρότηση και για επόμενη μέρα με ελπίδα . 
   Ο προοδευτικός δημοκρατικός χώρος πάντα εξέφρασε και υλοποίησε πολιτικές που έκαναν την Ελλάδα ισχυρή και οι οποίες δημιούργησαν ένα κράτος με κοινωνική δικαιοσύνη ,και πολιτική σταθερότητα .
   Αν όλα εξελιχθούν ομαλά είναι σίγουρο ότι η παράταξή μας θα πρωταγωνιστήσει ξανά , περιθωριοποιώντας τις πολιτικές του λαϊκισμού και του ψέματος .
   Αυτό εξαρτάται από εμάς και προς αυτήν την κατεύθυνση θα δουλέψουμε ενωμένοι την επόμενη μέρα ,έχοντας διδαχτεί από λάθη και πρακτικές που πληρώσαμε πανάκριβα .

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
Απρ Απρ 01 02 03 04 05
06 07 08 09 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 Ιούν Ιούν
Προσεχείς εκδηλώσεις:

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεις.

Σήμερα, 2024/05/17
Αθήνα , Ελλάδα

Ανατ.: 05:23
Δύση: 19:25

Σελήνη
9 ημερών

Ανδρονίκου, Ιουνίας αποστόλων, Αθανασίου Χριστιανουπόλεως
(Ανδρόνικος, Ανδρονίκη)

Παγκόσμια Ημέρα των Τηλεπικοινωνιών

Σαν σήμερα...

1790 μ.Χ:  Ο Λάμπρος Κατσώνης με τον στολίσκο του δέχεται ισχυρή τουρκική επίθεση κοντά στην Άνδρο.

1821 μ.Χ:  Ο Εμμανουήλ Παπάς κηρύσσει στις Καρυές του Αγίου Όρους την έναρξη της Επαναστάσεως στην Μακεδονία.

1913 μ.Χ:  Υπογράφεται η συνθήκη του Λονδίνου, με την οποία τερματίζεται ο Α΄ Βαλκανικός Πόλεμος.

ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΙΝΤΖΕΡΗ

Η ενασχόληση μου με τα κοινά στηριζόταν πάντα στην ειλικρίνεια την αλήθεια και τον σεβασμό σε αυτούς στους οποίους απευθύνομαι όλα αυτά τα χρόνια .

Η αυτοδιοίκηση αποτελούσε και αποτελεί τον χώρο μέσα από τον οποίο έχω προσφέρει στην πόλη μου και στην ευρύτερη περιοχή όσα μπορούσα, πιστεύοντας στην αξία του θεσμού και στην ανάγκη περαιτέρω θωράκισης του προκειμένου να γίνει ακόμη πιο χρήσιμος και λειτουργικός προς όφελος των τοπικών κοινωνιών .

Εκλεγόμενος από το 1986 έως σήμερα Δημοτικός Σύμβουλος και Νομαρχιακός Σύμβουλος και έχοντας όλα αυτά τα χρόνια εκλεγεί με συνδυασμούς που επικεφαλής ήταν άνθρωποι που πρόσφεραν πολλά στην πόλη μας και στην περιοχή μας ,όπως ο Γιώργος Πρωτόπαπας ,η Βέρα Νικολαίδου ,ο Στέλιος Λογοθέτης , ο Χρήστος Φωτίου ,ο Γιώργος Ιωακειμίδης , αισθάνομαι τυχερός και ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα πορεία και προσφορά μου διότι αυτό το εισπράττω από τη επικοινωνία μου με τους συμπολίτες μου .

Στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου αποφάσισα να συστρατευτώ με τον φίλο γιατρό και πρώην Βουλευτή Δημήτρη Λιντζέρη ,έναν άνθρωπο που τον γνωρίζω από τα γυμνασιακά χρόνια, που συλλειτουργήσαμε σε πολλούς κοινωνικούς και πολιτικούς χώρους και που η μέχρι τώρα πορεία του δείχνει έναν άνθρωπο που ΜΠΟΡΕΙ και ΘΕΛΕΙ .

Σε αυτές τις εκλογές είναι χρήσιμο η ψήφος μας να έχει αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά ,ανεπηρέαστη όσο είναι δυνατό από κομματικές περιχαρακώσεις .

Με την ψήφο μας στις εκλογές του Οκτωβρίου θα πρέπει να επιβραβεύσουμε τους άξιους ,και τους ικανούς

Πιστεύοντας ότι έχω ανταποκριθεί θετικά υπηρετώντας επί πολλά χρόνια τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε πρώτο και δεύτερο βαθμό , θα θεωρούσα τιμητική την στήριξη  αυτής της προσπάθειας από τους πολίτες της Νίκαιας και του Ρέντη.

Ο αγώνας είναι μπροστά μας .


Πρόδρομος Ζαχαρόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος Νίκαιας  Αγ. Ι .Ρέντης

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΜΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΡΕΝΤΗ.

Διαβάστε περισσότερα...
Εκλογές 2023

Δημοσκοπήσεις

ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΙΧΘΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ;

Αποτελέσματα

Online χρήστες

Έχουμε 4 επισκέπτες σε σύνδεση
Powered by Planetsoft
Copyright (C) 2024 Planetsoft. All rights reserved.