Αρχική arrow Φωτογραφίες

Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΕΝΤΗ

Είναι γεγονός ότι οι Αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου θα διεξαχθούν σε ένα διαφορετικό πολιτικό περιβάλλον από τις προηγούμενες  Αυτοδιοικητικές εκλογές .
   Ο νέος εκλογικός νόμος αλλά και τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σαν χώρα σηματοδοτούν την ανάγκη οι επιλογές που θα γίνουν από τους πολίτες να είναι στην κατεύθυνση της ανάδειξης ικανών Δημοτικών Αρχόντων και δυνατότητας αποτελεσματικής άσκησης δημοτικής πολιτικής χωρίς πολυκερματισμούς που μπορεί να οδηγήσουν σε αρρυθμίες και αδυναμίες εφαρμογής ενός χρήσιμου και αναπτυξιακού για την πόλη Δημοτικού Προγράμματος .
   Στις 26 Μαΐου θα δοθεί η δυνατότητα και στους πολίτες της Νίκαιας και του Ρέντη να επιβεβαιώσουν την εμπιστοσύνη τους στην επί 8 χρόνια Δημοτική Αρχή του ενιαίου μας Δήμου με επί κεφαλής τον Γ. Ιωακειμίδη.
  Μια Δημοτική Αρχή που έχει δώσει δείγματα αποτελεσματικής διαχείρισης των Δημοτικών μας πραγμάτων και εφαρμογής πολιτικών σε όλες τις εκφράσεις της Δημοτικής δραστηριότητας οι οποίες έχουν αναβαθμίσει τον μεγάλο μας Δήμο και έχουν δώσει την δυνατότητα σε όλους τους Νικαιώτες και Ρεντιώτες να ζουν σε μία πόλη καλλίτερη σε όλα τα επίπεδα σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν .
   Οι ανάγκες της πόλης μας δεν αντιμετωπίζονται ούτε με την μετατροπή της  σε υποκατάστατο οποιουδήποτε πολιτικού χώρου, ούτε με επιλογές που  αρνούνται την αξιοποίηση των σύγχρονων εργαλείων για την αναπτυξιακή της  προοπτική ,ούτε φυσικά με κινήσεις που στόχο έχουν μόνο την ικανοποίηση προσωπικών φιλοδοξιών κενών οποιουδήποτε αυτοδιοικητικού περιεχομένου .
      Ο μεγαλύτερος Δήμος της Β Πειραιά χρειάζεται μια Διοίκηση με φερεγγυότητα ,αποτελεσματικότητα ,και πολιτική βούληση για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του μέλλοντος .
   Χρειάζεται μια Διοίκηση που με σκληρή δουλεία ,όραμα και διαφάνεια θα συνεχίσει να τον οδηγεί στο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου.
   Στις Δημοτικές εκλογές η ψήφος μας πρέπει να έχει αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά ,ανεπηρέαστη όσο το δυνατόν από κομματικές ιδεοληψίες .Με την ψήφο μας θα πρέπει να επιβραβεύσουμε τους άξιους και τους ικανούς .
   Με αυτές τις σκέψεις αποφάσισα να συμμετάσχω στην προσπάθεια του συνδυασμού του Γ. Ιωακειμίδη και να συμβάλλω όσο μπορώ για την αποτελεσματικότητα του έργου του και στην επόμενη Δημοτική περίοδο.
   Πιστεύοντας ότι έχω ανταποκριθεί θετικά υπηρετώντας επί πολλά χρόνια τον θεσμό της Τοπ. Αυτοδιοίκησης σαν Δημοτικός και σαν Νομαρχιακός Σύμβουλος ,εκτιμώ ότι μπορώ να βοηθήσω στην προσπάθεια και αυτής της Δημοτικής περιόδου .

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
Απρ Απρ 01 02 03 04 05
06 07 08 09 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 Ιούν Ιούν
Προσεχείς εκδηλώσεις:

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεις.

Σήμερα, 2019/05/26
Αθήνα , Ελλάδα

Ανατ.: 05:18
Δύση: 19:32

Σελήνη:
Τελευταίο Τέταρτο

Κυριακή της Σαμαρείτιδος, Κάρπου και Αλφαίου, Αλεξάνδρου

Σαν σήμερα...

1794 μ.Χ:  Οι Τούρκοι αποκεφαλίζουν στη Σμύρνη τον νεομάρτυρα Αλέξανδρο από τη Θεσσαλονίκη.

1821 μ.Χ:  Οι Υδραίοι διορίζουν τον Γιακουμάκη Τομπάζη Αρχιναύαρχο του Στόλου κατά τον αγώνα εναντίον των Τούρκων.

Σύσταση της Γερουσίας της Πελοποννήσου από την Συνέλευση των Καλτεζών.

1826 μ.Χ:  Οι υπερασπιζόμενοι την μονή Βαρνάκοβας Έλληνες πραγματοποιούν ηρωική έξοδο.

Η Ώρα είναι ...

Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΕΝΤΗ

Διαβάστε περισσότερα...

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα...
Εκλογές 2014

Δημοσκοπήσεις

Πιστεύετε ότι η έξοδος από την κρίση θα αποδυναμώσει το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής ;

Αποτελέσματα

Online χρήστες

Έχουμε 20 επισκέπτες σε σύνδεση
Powered by Planetsoft
Copyright (C) 2019 Planetsoft. All rights reserved.