Αρχική arrow ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την στήριξη σας
Να ευχαριστήσω και εκείνους που στήριξαν την επιλογή της υποψηφιότητάς μου ως Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και εκείνους που είχαν μια άλλη επιλογή κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας ,καθ όλα θεμιτή μέσα στο πλαίσιο των Δημοκρατικών Διαδικασιών .
Θέλω να σας διαβεβαιώσω από αυτήν την θέση ότι θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατόν καλλίτερη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου μέσα στα πλαίσια της Δημοκρατίας και της αποτελεσματικότητας ,άλλωστε Δημοκρατία χωρίς αποτελεσματικότητα δεν νοείται .
Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι ζούμε σε μια ιστορική πόλη την οποία με την εξουσιοδότηση των πολιτών καλούμαστε να υπηρετήσουμε. Προβλήματα υπήρχαν υπάρχουν και θα υπάρχουν ,προβλήματα δεν υπάρχουν εκεί που δεν υπάρχει ζωή ,άλλωστε η ίδια η ζωή και η εξέλιξη διαμορφώνει νέες απαιτήσεις νέες ανάγκες νέες προτεραιότητες ,γι αυτό άλλωστε υπάρχει το εξουσιοδοτημένο και νομιμοποιημένο πολιτικό προσωπικό της πόλης , εμείς δηλαδή ,για να τα αντιμετωπίζουμε .
Είναι γεγονός ότι όλοι έχουμε τις δικές μας πολιτικές αφετηρίες ,τις δικές μας πολιτικές προσεγγίσεις , τις δικές μας πολιτικές απόψεις ,αυτό είναι αναγκαίο και επιβεβλημένο μέσα στα πλαίσια του πλουραλισμού και της λειτουργίας της Δημοκρατίας ,εκείνο όμως που πρέπει να πρυτανεύσει σε αυτήν την αίθουσα είναι η ειλικρινής διάθεση για την επίλυση των προβλημάτων της πόλης .
Διαφωνίες θα υπάρξουν ,αντίθετες απόψεις θα διατυπωθούν, άλλες ιεραρχήσεις στις προτεραιότητες αντιμετώπισης των ζητημάτων θα προκύψουν ,αλλά εκείνο που θα πρέπει να προηγείται όλων αυτών είναι η σύνθεση ,η συναίνεση και η καλή πρόθεση .
Αυτά προσδίδουν αξιοπιστία στη λειτουργία μας ,αυτά αναβαθμίζουν τον θεσμό στην συνείδηση των πολιτών ,σε μια περίοδο που υπάρχει κρίση θεσμών και αξιοπιστίας ,και αυτά θα είναι η παρακαταθήκη μας για τους μετά από εμάς .
Εάν το θέμα της ατομικής συνείδησης κύριοι συνάδελφοι συνυπάρξει αρμονικά με την έννοια της συλλογικότητας τότε είναι σίγουρο ότι όλοι μας θα βαδίσουμε στην ίδια όχθη, για την επίλυση των προβλημάτων της πόλης .
Με αυτές τις προϋποθέσεις σαν πλαίσιο πιστεύω ότι η συνισταμένη των προσπαθειών όλων μας θα έχει θετικό πρόσημο.
Ευελπιστώντας τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα μέλη του Προεδρείου στην συμβολή και την βοήθεια όλων σας προς αυτήν την κατεύθυνση σας ευχαριστώ για μια ακόμη φορά  και εύχομαι καλή θητεία ,καλή δουλειά ,καλή δύναμη ,σωστές αποφάσεις και πολλές αντοχές σε όλους.

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
Μάι Μάι Μάι Μάι Μάι 01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Προσεχείς εκδηλώσεις:

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεις.

Σήμερα, 2024/06/16
Αθήνα , Ελλάδα

Ανατ.: 05:12
Δύση: 19:44

Σελήνη
9 ημερών

Κυριακή των Αγίων 318 Θ. Πατέρων (Α' Οικ. Σύνοδος), Τύχωνος επισκόπου Αμαθούντος Κύπρου

Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα

Σαν σήμερα...

1821 μ.Χ:  Ολιγάριθμη Ελληνική δύναμη τρέπει σε φυγή 700 Τούρκους κοντά στην Στίγκα Ρουμανίας.

Οι Τούρκοι σφάζουν Έλληνες στα Σφακιά και στο Ρέθυμνο.

1907 μ.Χ:  Στο Μορίχοβο πέφτει ο Μακεδονομάχος Δημήτριος Παπαφώτης.

1913 μ.Χ:  Έναρξη του Β΄ Βαλκανικού Πολέμου, ύστερα από επίθεση των Βουλγάρων κατά των Ελληνικών και Σερβικών δυνάμεων

ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΙΝΤΖΕΡΗ

Η ενασχόληση μου με τα κοινά στηριζόταν πάντα στην ειλικρίνεια την αλήθεια και τον σεβασμό σε αυτούς στους οποίους απευθύνομαι όλα αυτά τα χρόνια .

Η αυτοδιοίκηση αποτελούσε και αποτελεί τον χώρο μέσα από τον οποίο έχω προσφέρει στην πόλη μου και στην ευρύτερη περιοχή όσα μπορούσα, πιστεύοντας στην αξία του θεσμού και στην ανάγκη περαιτέρω θωράκισης του προκειμένου να γίνει ακόμη πιο χρήσιμος και λειτουργικός προς όφελος των τοπικών κοινωνιών .

Εκλεγόμενος από το 1986 έως σήμερα Δημοτικός Σύμβουλος και Νομαρχιακός Σύμβουλος και έχοντας όλα αυτά τα χρόνια εκλεγεί με συνδυασμούς που επικεφαλής ήταν άνθρωποι που πρόσφεραν πολλά στην πόλη μας και στην περιοχή μας ,όπως ο Γιώργος Πρωτόπαπας ,η Βέρα Νικολαίδου ,ο Στέλιος Λογοθέτης , ο Χρήστος Φωτίου ,ο Γιώργος Ιωακειμίδης , αισθάνομαι τυχερός και ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα πορεία και προσφορά μου διότι αυτό το εισπράττω από τη επικοινωνία μου με τους συμπολίτες μου .

Στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου αποφάσισα να συστρατευτώ με τον φίλο γιατρό και πρώην Βουλευτή Δημήτρη Λιντζέρη ,έναν άνθρωπο που τον γνωρίζω από τα γυμνασιακά χρόνια, που συλλειτουργήσαμε σε πολλούς κοινωνικούς και πολιτικούς χώρους και που η μέχρι τώρα πορεία του δείχνει έναν άνθρωπο που ΜΠΟΡΕΙ και ΘΕΛΕΙ .

Σε αυτές τις εκλογές είναι χρήσιμο η ψήφος μας να έχει αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά ,ανεπηρέαστη όσο είναι δυνατό από κομματικές περιχαρακώσεις .

Με την ψήφο μας στις εκλογές του Οκτωβρίου θα πρέπει να επιβραβεύσουμε τους άξιους ,και τους ικανούς

Πιστεύοντας ότι έχω ανταποκριθεί θετικά υπηρετώντας επί πολλά χρόνια τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε πρώτο και δεύτερο βαθμό , θα θεωρούσα τιμητική την στήριξη  αυτής της προσπάθειας από τους πολίτες της Νίκαιας και του Ρέντη.

Ο αγώνας είναι μπροστά μας .


Πρόδρομος Ζαχαρόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος Νίκαιας  Αγ. Ι .Ρέντης

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΜΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΡΕΝΤΗ.

Διαβάστε περισσότερα...
Εκλογές 2023

Δημοσκοπήσεις

ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΙΧΘΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ;

Αποτελέσματα

Online χρήστες

Έχουμε 3 επισκέπτες σε σύνδεση
Powered by Planetsoft
Copyright (C) 2024 Planetsoft. All rights reserved.