Αρχική arrow Βιογραφικό

Βιογραφικό Σημείωμα


ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ

  • ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
  • ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ
  • ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
  • ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ
  • ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝ.ΑΛ.
  • ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ γεννήθηκε στη Νίκαια ,όπου τελείωσε Δημοτικό και Γυμνάσιο ,και στην οποία κατοικεί έως σήμερα. Φοίτησε στη Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης .

Την περίοδο 1975-80 σαν φοιτητής εντάσσεται στην ΠΑΣΠ μετέχοντας ενεργά στις πολιτικές δραστηριότητες μέσα στο πλαίσιο της Μεταπολίτευσης .
Μετά το τέλος των σπουδών του και των στρατιωτικών του υποχρεώσεων δραστηριοποιείται στην οργάνωση του ΠΑΣΟΚ στη Νίκαια όπου εκλέγεται διαδοχικά στην Συντονιστική Επιτροπή της οργάνωσής του ,στο Τομεακό Γραφείο της Νίκαιας στη Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ  Β` Πειραιά και στην Περιφερειακή Επιτροπή Πειραιά.
Από το 2001 λειτούργησε στον Τομέα Οργανωτικής Πολιτικής και Αυτοδιοίκησης του ΠΑΣΟΚ.
Τώρα είναι μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ .
Συμμετείχε στην ομάδα επιμορφωτών του Ινστιτούτου Επιμόρφωσης του ΠΑΣΟΚ στην Β. Πειραιά.
Στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ,έχει διατελέσει Συνοικιακός Σύμβουλος στην πρώτη περίοδο λειτουργίας του θεσμού . Εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος Νίκαιας από το 1987 έως το 2014. Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Νίκαιας ,Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου ,Πρόεδρος της Δημαρχιακής Επιτροπής,  Πρόεδρος του Α’ ΚΑΠΗ Νίκαιας ,μέλος του ΔΣ του Ράδιο-5, (Διαδημοτική Επιχείρηση των Δήμων της Β’ Πειραιά) ,Αντιπρόεδρος του Νοσοκομείου Νίκαιας και Αντιπρόεδρος του διαδημοτικού συνδέσμου Δήμων Πειραιά του Σχιστού.
Επί μια δεκαετία διετέλεσε Πρόεδρος του Αθλητικού Κέντρου «Ο ΠΛΑΤΩΝ» του μεγαλύτερου αθλητικού κέντρου της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά μετά το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας .
Το 1994 εκλέγεται Νομαρχιακός Σύμβουλος Αθήνας Πειραιά.  
Μετείχε στην Επιτροπή Υγείας της Νομαρχίας ,και στην ΕΝΑΕ (Ένωση Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας ) και διετέλεσε μέλος του ΚΕΣΥ (Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας ).
Είναι μέλος της Ένωσης Σμυρναίων Νικαίας Πειραιώς και της Χορωδίας Νικαίας .
Από το 2001 είναι Πρόεδρος της  «Εταιρείας Πολιτισμού Επιστημών και Κοινωνικής Παρέμβασης», η οποία ιδρύθηκε μετά από πρωτοβουλία του και σε συνεργασία με γνωστούς Νικαιώτες .
Επίσης διετέλεσε μέλος της Διοίκησης του ΜΠΑΣΚΕΤ του ΙΩΝΙΚΟΥ Νικαίας .
Αρθρογραφεί στον ημερήσιο και περιοδικό τύπο του Πειραιά στον οποίο έχουν δημοσιευθεί δεκάδες πολιτικά άρθρα του.
Στον επαγγελματικό τομέα διατηρεί φαρμακείο , μετέχοντας παράλληλα σε όλες τις συνδικαλιστικές δραστηριότητες των φαρμακοποιών .
Διετέλεσε επί 12 χρόνια μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειραιά .Επίσης είναι μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της ΠΑΣΚΕ Φαρμακοποιών Πειραιά.

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
Απρ Απρ 01 02 03 04 05
06 07 08 09 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 Ιούν Ιούν
Προσεχείς εκδηλώσεις:

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεις.

Σήμερα, 2024/05/28
Αθήνα , Ελλάδα

Ανατ.: 05:16
Δύση: 19:34

Σελήνη
19 ημερών

Ευτυχούς Μελιτηνής, Ελικωνίδος, Νικήτα
(Νεφέλη)

Σαν σήμερα...

1453 μ.Χ:  Οι Τούρκοι ολοκληρώνουν τις προπαρασκευές τους για την τελική επίθεση κατά της Κωνσταντινουπόλεως.

1821 μ.Χ:  Ο οπλαρχηγός Γεώργιος Τσόγκας κυριεύει τα φρούρια του Τεκέ και της Πλαγιάς στο δυτικό άκρο της Ακαρνανίας.

1920 μ.Χ:  Συνεννόηση μεταξύ ελληνικής και αλβανικής κυβερνήσεως για τον σεβασμό των δικαιωμάτων των Βορειοηπειρωτών.

ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΙΝΤΖΕΡΗ

Η ενασχόληση μου με τα κοινά στηριζόταν πάντα στην ειλικρίνεια την αλήθεια και τον σεβασμό σε αυτούς στους οποίους απευθύνομαι όλα αυτά τα χρόνια .

Η αυτοδιοίκηση αποτελούσε και αποτελεί τον χώρο μέσα από τον οποίο έχω προσφέρει στην πόλη μου και στην ευρύτερη περιοχή όσα μπορούσα, πιστεύοντας στην αξία του θεσμού και στην ανάγκη περαιτέρω θωράκισης του προκειμένου να γίνει ακόμη πιο χρήσιμος και λειτουργικός προς όφελος των τοπικών κοινωνιών .

Εκλεγόμενος από το 1986 έως σήμερα Δημοτικός Σύμβουλος και Νομαρχιακός Σύμβουλος και έχοντας όλα αυτά τα χρόνια εκλεγεί με συνδυασμούς που επικεφαλής ήταν άνθρωποι που πρόσφεραν πολλά στην πόλη μας και στην περιοχή μας ,όπως ο Γιώργος Πρωτόπαπας ,η Βέρα Νικολαίδου ,ο Στέλιος Λογοθέτης , ο Χρήστος Φωτίου ,ο Γιώργος Ιωακειμίδης , αισθάνομαι τυχερός και ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα πορεία και προσφορά μου διότι αυτό το εισπράττω από τη επικοινωνία μου με τους συμπολίτες μου .

Στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου αποφάσισα να συστρατευτώ με τον φίλο γιατρό και πρώην Βουλευτή Δημήτρη Λιντζέρη ,έναν άνθρωπο που τον γνωρίζω από τα γυμνασιακά χρόνια, που συλλειτουργήσαμε σε πολλούς κοινωνικούς και πολιτικούς χώρους και που η μέχρι τώρα πορεία του δείχνει έναν άνθρωπο που ΜΠΟΡΕΙ και ΘΕΛΕΙ .

Σε αυτές τις εκλογές είναι χρήσιμο η ψήφος μας να έχει αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά ,ανεπηρέαστη όσο είναι δυνατό από κομματικές περιχαρακώσεις .

Με την ψήφο μας στις εκλογές του Οκτωβρίου θα πρέπει να επιβραβεύσουμε τους άξιους ,και τους ικανούς

Πιστεύοντας ότι έχω ανταποκριθεί θετικά υπηρετώντας επί πολλά χρόνια τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε πρώτο και δεύτερο βαθμό , θα θεωρούσα τιμητική την στήριξη  αυτής της προσπάθειας από τους πολίτες της Νίκαιας και του Ρέντη.

Ο αγώνας είναι μπροστά μας .


Πρόδρομος Ζαχαρόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος Νίκαιας  Αγ. Ι .Ρέντης

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΜΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΡΕΝΤΗ.

Διαβάστε περισσότερα...
Εκλογές 2023

Δημοσκοπήσεις

ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΙΧΘΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ;

Αποτελέσματα

Online χρήστες

Έχουμε 3 επισκέπτες σε σύνδεση
Powered by Planetsoft
Copyright (C) 2024 Planetsoft. All rights reserved.