Αρχική arrow Άρθρα arrow Ανίκανοι & Επικίνδυνοι (2008)

Ανίκανοι & Επικίνδυνοι (2008)

   Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Νίκαιας στις 5 Μαΐου κατεδείχθη περίτρανα το μέγεθος της ανικανότητας και της επικινδυνότητας της Διοίκησης του Δήμου όσον αφορά τον τρόπο που προσεγγίζει τα προβλήματα που η πολιτική της δημιουργεί ,αλλά και του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζει τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου .
   Το συγκεκριμένο συμβούλιο το οποίο συνεκλήθη μετά από πολυήμερη παρότρυνση της μειοψηφίας και μετά από προκλητική απροθυμία από την μεριά του Δημάρχου και του Προέδρου να το συγκαλέσουν μέσα στις προβλεπόμενες από τον νόμο προθεσμίες ,ασχολήθηκε με τις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων και τα γνωστά προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην πόλη .
   Απαντώντας στον εκπρόσωπο των εργαζομένων ο κ. Δήμαρχος αφού επανέλαβε για μια ακόμη φορά ότι για όλα τα δεινά της Νίκαιας φταίνε κάποιοι άλλοι και όχι η δική του ανερμάτιστη και αδιέξοδη πολιτική σε όλα τα επίπεδα τα τελευταία 5 χρόνια ,καταλόγισε στους εργαζόμενους  ευθύνη για υπονόμευση των προσπαθειών της Δημοτικής Αρχής να βγει η Νίκαια από τον βάλτο που την έχει οδηγήσει η πολιτική του.
    Χαρακτήρισε την κινητοποίησή τους απαράδεκτη ,λέγοντας μάλιστα «μεγαλόθυμα» ότι δεν ζήτησε να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική από τον εισαγγελέα .Αλήθεια αν ο εισαγγελέας κήρυττε παράνομη και καταχρηστική την απεργιακή τους κινητοποίηση τι παραπάνω θα έλεγε από αυτά που τους καταλόγισε ο κ. Δήμαρχος ;
   Απέφυγε βέβαια ο κ. Δήμαρχος να μας πει γιατί δεν ήταν συνεπής στις οικονομικές  υποχρεώσεις του απέναντι στους εργαζόμενους παρά το νέο δάνειο με το οποίο χρέωσε πάλι την πόλη ,και το οποίο αποφασίστηκε από την πλειοψηφία για να καλύψει τους μισθούς των εργαζομένων όπως είχε υποστηρίξει στο Δημοτικό Συμβούλιο.
   Απέφυγε να ζητήσει συγνώμη από τον Κοκκινιώτικο Λαό για την ταλαιπωρία που υπέστη ,μετατρέποντας με την πολιτική του και τις μεθόδους του σε απέραντη χωματερή όλη την πόλη .
   Απέφυγε να αναφερθεί στην ανυπαρξία αναπτυξιακής προοπτικής  για την  Νίκαια δεδομένου ότι στο μόνο που διαπρέπει τους πέντε μήνες της νέας θητείας του είναι να υποθηκεύει την πόλη με νέα δάνεια και να την μετατρέπει στην μεγαλύτερη αστική χωματερή του λεκανοπεδίου .
   Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου όταν ήλθε η στιγμή να μιλήσουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι διέκοψε αυθαίρετα το Δημοτικό Συμβούλιο ενώ στα έδρανα κάθονταν όλοι σχεδόν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι παρακολουθώντας τον να δίνει εντολή από τον διάδρομο όπου βρισκόταν να κλείσουν τα πρακτικά.
   Με τέτοιες μεθόδους φίμωσης του Δημοτικού Συμβουλίου και αντιδημοκρατικές πρακτικές έδωσαν τέλος στην συνεδρίαση .
   Όλα αυτά ανέδειξαν τη  βαθιά φασίζουσα και σταλινική νοοτροπία από την οποία διέπεται η σημερινή πλειοψηφία του Δήμου η οποία συναγωνίζεται σε αντεργατισμό ,αυταρχισμό ,και αντιλαικότητα τους χειρότερους πολέμιους των Δημοκρατικών διαδικασιών και ελευθεριών .
   Το δυστύχημα για την Νίκαια είναι ότι θα υποστεί αυτήν την ανίκανη και επικίνδυνη διοίκηση για άλλα 3,5 χρόνια ,μια διοίκηση που έχει οδηγήσει την πόλη μας σε πλήρη παρακμή και απαξίωση και η οποία δεν έχει ούτε την πολιτική ευθιξία ούτε το πολιτικό φιλότιμο να αναλάβει τις ευθύνες που της αναλογούν για την κατάντια στην οποία έχει οδηγήσει την Νίκαια   .

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
Οκτ Οκτ Οκτ Οκτ 01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 Δεκ
Προσεχείς εκδηλώσεις:

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεις.

Σήμερα, 2019/11/13
Αθήνα , Ελλάδα

Ανατ.: 07:07
Δύση: 17:16

Σελήνη:
Πανσέληνος

Ιωάννου του Χρυσοστόμου, Δαμασκηνού και Δαμιανού
(Δαμασκηνός, Δαμιανός, Χρυσόστομος)

Σαν σήμερα...

1646 μ.Χ:  Κατάληψη της πόλεως του Ρεθύμνου από τις τουρκικές δυνάμεις του Χουσεΐν Πασά.

1681 μ.Χ:  Οι Τούρκοι αποκεφαλίζουν μπροστά στο Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως τον αγιορείτη νεομάρτυρα Δαμασκηνό.

1822 μ.Χ:  Μοίρα Υδραίικων και Σπετσιώτικων πλοίων αποβιβάζει στο Μεσολόγγι σώμα 1.500 ανδρών προς ενίσχυση της πολιορκημένης φρουράς.

Η Ώρα είναι ...

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΜΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΡΕΝΤΗ.

Διαβάστε περισσότερα...

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα...
Εκλογές 2014

Δημοσκοπήσεις

Πιστεύετε ότι η έξοδος από την κρίση θα αποδυναμώσει το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής ;

Αποτελέσματα

Online χρήστες

Έχουμε 10 επισκέπτες σε σύνδεση
Powered by Planetsoft
Copyright (C) 2019 Planetsoft. All rights reserved.