Αρχική arrow Άρθρα arrow Σοκ & Δέος (2010)

Σοκ & Δέος (2010)

Όταν αναλάμβανε την διακυβέρνηση της χώρας το ΠΑΣΟΚ μετά την νίκη στις τελευταίες Βουλευτικές εκλογές όλοι οι Έλληνες πολίτες γνώριζαν ότι η κυβέρνηση της ΝΔ άφηνε μια οικονομία με πολλά προβλήματα .Κανείς όμως δεν μπορούσε να διανοηθεί το μέγεθος της καταστροφής που άφησε στην οικονομία της χώρας φεύγοντας από την εξουσία η πιο ανίκανη και διεφθαρμένη διακυβέρνηση της Μεταπολίτευσης.
Σοκ και δέος αισθάνθηκε και αισθάνεται ο Ελληνικός Λαός από το ξεδίπλωμα των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα .
Η πλήρη γνωστοποίηση αυτών των προβλημάτων μόνο αποτροπιασμό προκαλεί σε όλους ,για τον τρόπο που επί 5,5 χρόνια η ΝΔ χειριζόταν την Ελληνική οικονομία.
Η απαξίωση της Ελλάδας σε διεθνές επίπεδο εξ αιτίας της κατάστασης στην οποία βρισκόμαστε και η προσβλητική συμπεριφορά ξένων ηγετών και διεθνών οργανισμών λόγω αυτής της οικονομικής μας κρίσης προκαλεί θυμό και αγανάκτηση για όλους τους υπεύθυνους αυτής της εξέλιξης .
Αν θέλουμε βέβαια να είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας τους υπεύθυνους δεν πρέπει να τους αναζητήσουμε έξω από τα σύνορα μας αλλά μέσα. Η διεθνής οικονομική κρίση κτύπησε την πόρτα όλων των χωρών της Ευρώπης και σίγουρα όλες οι χώρες αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα ,όμως για το μέγεθος της Ελληνικής κρίσης δεν είναι υπεύθυνο μόνο το διεθνές οικονομικό τοπίο αλλά και οι πολιτικές που εφαρμόστηκαν διαχρονικά και κυρίως οι πολιτικές της τελευταίας 5ετίας που βύθισαν την Ελλάδα στην αναξιοπιστία και διεθνή ανυποληψία .
Πρώτο μέλημα της νέας Κυβέρνησης και προσωπικά του Πρωθυπουργού ήταν η ανάκτηση του χαμένου κύρους της χώρας σε όλα τα επίπεδα και η διαμόρφωση των προϋποθέσεων ώστε να μπορεί η Ελλάδα να δανείζεται όπως οι περισσότερες χώρες της Ευρωζώνης και να μη μας αντιμετωπίζουν σαν παρία στην Ε.Ε .
Τον στόχο αυτό ο Γ. Παπανδρέου τον πέτυχε σε ένα μεγάλο βαθμό και φυσικά η τελευταία απόφαση της Συνόδου των Ευρωπαίων ηγετών στις Βρυξέλλες ανοίγει νέους δρόμους για την καθημαγμένη Ελληνική οικονομία .
Μέσα σε αυτό το οικονομικό κλίμα ελήθφησαν όλα τα τελευταία οικονομικά μέτρα τα οποία ομολογουμένως και δυσάρεστα και δυσβάσταχτα είναι.
Ο Ελληνικός Λαός όμως ,στην συντριπτική του πλειοψηφία αποδεχόμενος το γεγονός ότι σαν χώρα πρέπει να βγούμε με ασφάλεια από την πρωτόγνωρη για την Ελληνική πολιτική ιστορία κρίση στηρίζει αυτά τα μέτρα και είναι σίγουρο ότι εάν με την συμβολή όλων επιτύχουν τότε θα μπούμε σε μια περίοδο ανάκαμψης και προόδου .
Εάν συνειδητοποιήσουμε την βαρύτητα των λέξεων του Πρωθυπουργού της χώρας, ότι η οικονομική κρίση μειώνει την Εθνική μας κυριαρχία ,τότε θα συμβάλουμε όλοι και με όλες μας τις δυνάμεις στην κατεύθυνση της επιτυχίας της προσπάθειας που καταβάλλει η σημερινή Κυβέρνηση .

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
Οκτ Οκτ Οκτ Οκτ 01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 Δεκ
Προσεχείς εκδηλώσεις:

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεις.

Σήμερα, 2019/11/21
Αθήνα , Ελλάδα

Ανατ.: 07:15
Δύση: 17:10

Σελήνη:
Τελευταίο Τέταρτο

Τα Εισόδια της Θεοτόκου
(Τα Εισόδια της Θεοτόκου)

Παγκόσμια Ημέρα της Τηλεόρασης

Σαν σήμερα...

1915 μ.Χ:  Ισχυρή αγγλογαλλική ναυτική μοίρα καταλαμβάνει τη Μήλο.

1940 μ.Χ:  Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει το Λεσκοβίκι και την Κορυτσά και καταλαμβάνει τους ορεινούς όγκους Μόροβα και Ιβάν.

Η Ώρα είναι ...

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΜΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΡΕΝΤΗ.

Διαβάστε περισσότερα...

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα...
Εκλογές 2014

Δημοσκοπήσεις

Πιστεύετε ότι η έξοδος από την κρίση θα αποδυναμώσει το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής ;

Αποτελέσματα

Online χρήστες

Έχουμε 6 επισκέπτες σε σύνδεση
Powered by Planetsoft
Copyright (C) 2019 Planetsoft. All rights reserved.