Αρχική arrow Άρθρα arrow Η τελευταία χρήσιμη πράξη (2010)

Η τελευταία χρήσιμη πράξη (2010)


   Επί τέλους ο κ. Καραμανλής έκανε την μόνη χρήσιμη πολιτική πράξη που όφειλε να κάνει σαν αρχηγός του κυβερνώντος κόμματος.
Να προχωρήσει στην προκήρυξη εκλογών ,την μόνη λυτρωτική ενέργεια που περίμενε ο Ελληνικός Λαός για να δοθεί ένα τέλος σε αυτήν την διακυβέρνηση που επί μία πενταετία ταλαιπώρησε όσο καμία άλλη πολιτική περίοδος της μεταπολίτευσης την χώρα μας .
   Οι εκλογές θα δώσουν την λύση στα αδιέξοδα που έχουν σωρευτεί σε όλα τα επίπεδα και θα δώσουν την δυνατότητα στους Έλληνες πολίτες μέσα από την επιλογή που θα κάνουν στις 4 Οκτωβρίου να αποκτήσει επί τέλους η χώρα μια κυβέρνηση που θα την βγάλει από την κρίση.
   Όταν θα βρεθούμε σε λίγες ημέρες μπροστά στην κάλπη για να ρίξουμε το μαγικό χαρτάκι που αποτελεί την ύψιστη δύναμη του πολίτη για να καθορίσει το μέλλον του και να εκφράσει την άποψή του για την πορεία της χώρας, θα πρέπει να αναλογιστούμε τις πολιτικές που εφαρμόστηκαν στην Ελλάδα τις περιόδους του ΠΑΣΟΚ και τις πολιτικές που εφαρμόστηκαν τις δύο περιόδους που από το 81 και μετά κυβέρνησε η ΝΔ.
   Ο Ελληνικός Λαός διαθέτει μνήμη για να θυμάται την περίοδο που οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ επί Α. Παπανδρέου έδιναν ελπίδα στον πολίτη με την οικονομική ανάκαμψη, με την περήφανη εξωτερική πολιτική, με την αύξηση μισθών και συντάξεων, με θεσμικές παρεμβάσεις που άλλαξαν το πολιτικό τοπίο της χώρας,
   Ο Ελληνικός Λαός διαθέτει μνήμη για να θυμάται την περίοδο που οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ επί Κ. Σημίτη οδηγούσαν την χώρα στην ΟΝΕ ,έβαζαν την Κύπρο στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δημιουργούσαν τις προϋποθέσεις για την τέλεση των καλλίτερων Ολυμπιακών Αγώνων ,δημιουργούσαν όρους πρωτοφανούς οικονομικής ανάπτυξης, έκαναν τα μεγαλύτερα αναπτυξιακά έργα στην χώρα την τελευταία 50ετία δημιουργώντας μια ισχυρή και ελπιδοφόρα Ελλάδα .
   Η σύγκριση με την σημερινή περίοδος παρακμής είναι συντριπτική, το μόνο που θα θυμάται ο Ελληνικός Λαός από τις Κυβερνήσεις της ΝΔ θα είναι τα σκάνδαλα, η διαχείριση περίεργων κουμπαριών ,η καταλήστευση των ταμείων ,τα δομημένα ομόλογα ,οι παρακολουθήσεις ,οι καταστροφές του φυσικού πλούτου της χώρας, η επιτήρηση από την ΕΕ, η οικογενειοκρατία .
   Αξίζουμε μια καλλίτερη Ελλάδα και αυτήν την Ελλάδα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας την στιγμή που θα ρίχνουμε στην κάλπη την ψήφο μας .
   Αυτήν την Ελλάδα μπορεί να την εγγυηθεί μια νέα κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό τον Γ. Παπανδρέου ,ώστε να αφήσουμε πίσω μας την παρακμή και την απαξίωση της χώρας .
   Η 4η Οκτωβρίου 2009 μπορεί και πρέπει να εξελιχθεί σε μια ημερομηνία σταθμό της σύγχρονης πολιτικής μας ιστορίας ,όπως η 18η Οκτωβρίου του 1981.
   Οι κάλπες είναι σίγουρο ότι θα δώσουν αυτή τη δυνατότητα ,το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να ανταποκριθεί στην νέα αυτή ιστορική πρόκληση. 

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
Νοέ Νοέ Νοέ Νοέ Νοέ Νοέ 01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 Ιαν Ιαν Ιαν Ιαν Ιαν
Προσεχείς εκδηλώσεις:

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεις.

Σήμερα, 2019/12/10
Αθήνα , Ελλάδα

Ανατ.: 07:33
Δύση: 17:06

Σελήνη
13 ημερών

Μηνά Καλλικελάδου, Ερμογένους και Ευγράφου μαρτ., Θωμά οσίου, Θεοτέκνου ιερομάρτυρος

Παγκόσμια Ημέρα Διεθνούς Αμνηστίας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Σαν σήμερα...

536 μ.Χ:  Ο Στρατηγός του Βυζαντίου Βελισσάριος, μετά την νίκη του επί των Οστρογότθων του Θεοδωρίχου, εισέρχεται θριαμβευτής στην Ρώμη.

1832 μ.Χ:  Η Σάμος αναγνωρίζεται από τον σουλτάνο Μαχμούτ Β΄ ως αυτόνομη ηγεμονία, υποτελής στην Τουρκία.

Η Ώρα είναι ...

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΜΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΡΕΝΤΗ.

Διαβάστε περισσότερα...

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα...
Εκλογές 2014

Δημοσκοπήσεις

Πιστεύετε ότι η έξοδος από την κρίση θα αποδυναμώσει το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής ;

Αποτελέσματα

Online χρήστες

Έχουμε 9 επισκέπτες σε σύνδεση
Powered by Planetsoft
Copyright (C) 2019 Planetsoft. All rights reserved.