Αρχική arrow ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την στήριξη σας
Να ευχαριστήσω και εκείνους που στήριξαν την επιλογή της υποψηφιότητάς μου ως Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και εκείνους που είχαν μια άλλη επιλογή κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας ,καθ όλα θεμιτή μέσα στο πλαίσιο των Δημοκρατικών Διαδικασιών .
Θέλω να σας διαβεβαιώσω από αυτήν την θέση ότι θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατόν καλλίτερη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου μέσα στα πλαίσια της Δημοκρατίας και της αποτελεσματικότητας ,άλλωστε Δημοκρατία χωρίς αποτελεσματικότητα δεν νοείται .
Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι ζούμε σε μια ιστορική πόλη την οποία με την εξουσιοδότηση των πολιτών καλούμαστε να υπηρετήσουμε. Προβλήματα υπήρχαν υπάρχουν και θα υπάρχουν ,προβλήματα δεν υπάρχουν εκεί που δεν υπάρχει ζωή ,άλλωστε η ίδια η ζωή και η εξέλιξη διαμορφώνει νέες απαιτήσεις νέες ανάγκες νέες προτεραιότητες ,γι αυτό άλλωστε υπάρχει το εξουσιοδοτημένο και νομιμοποιημένο πολιτικό προσωπικό της πόλης , εμείς δηλαδή ,για να τα αντιμετωπίζουμε .
Είναι γεγονός ότι όλοι έχουμε τις δικές μας πολιτικές αφετηρίες ,τις δικές μας πολιτικές προσεγγίσεις , τις δικές μας πολιτικές απόψεις ,αυτό είναι αναγκαίο και επιβεβλημένο μέσα στα πλαίσια του πλουραλισμού και της λειτουργίας της Δημοκρατίας ,εκείνο όμως που πρέπει να πρυτανεύσει σε αυτήν την αίθουσα είναι η ειλικρινής διάθεση για την επίλυση των προβλημάτων της πόλης .
Διαφωνίες θα υπάρξουν ,αντίθετες απόψεις θα διατυπωθούν, άλλες ιεραρχήσεις στις προτεραιότητες αντιμετώπισης των ζητημάτων θα προκύψουν ,αλλά εκείνο που θα πρέπει να προηγείται όλων αυτών είναι η σύνθεση ,η συναίνεση και η καλή πρόθεση .
Αυτά προσδίδουν αξιοπιστία στη λειτουργία μας ,αυτά αναβαθμίζουν τον θεσμό στην συνείδηση των πολιτών ,σε μια περίοδο που υπάρχει κρίση θεσμών και αξιοπιστίας ,και αυτά θα είναι η παρακαταθήκη μας για τους μετά από εμάς .
Εάν το θέμα της ατομικής συνείδησης κύριοι συνάδελφοι συνυπάρξει αρμονικά με την έννοια της συλλογικότητας τότε είναι σίγουρο ότι όλοι μας θα βαδίσουμε στην ίδια όχθη, για την επίλυση των προβλημάτων της πόλης .
Με αυτές τις προϋποθέσεις σαν πλαίσιο πιστεύω ότι η συνισταμένη των προσπαθειών όλων μας θα έχει θετικό πρόσημο.
Ευελπιστώντας τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα μέλη του Προεδρείου στην συμβολή και την βοήθεια όλων σας προς αυτήν την κατεύθυνση σας ευχαριστώ για μια ακόμη φορά  και εύχομαι καλή θητεία ,καλή δουλειά ,καλή δύναμη ,σωστές αποφάσεις και πολλές αντοχές σε όλους.

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 Σεπ Σεπ Σεπ Σεπ
Προσεχείς εκδηλώσεις:

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεις.

Σήμερα, 2022/08/12
Αθήνα , Ελλάδα

Ανατ.: 05:45
Δύση: 19:20

Σελήνη:
Πανσέληνος

Φωτίου και Ανικήτου των μαρτύρων

Παγκόσμια Ημέρα της Νεότητας

Σαν σήμερα...

838 μ.Χ:  Οι Άραβες καταλαμβάνουν με προδοσία το Αμόριο της Μικράς Ασίας.

1376 μ.Χ:  Ανέρχεται στον θρόνο της Ελληνικής Αυτοκρατορίας ο Ανδρόνικος Δ΄ Παλαιολόγος.

1821 μ.Χ:  Ήττα των Ελλήνων επαναστατών στον Μύλο Ευβοίας.

ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα...

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΑΣ

Διαβάστε περισσότερα...
Εκλογές 2014

Δημοσκοπήσεις

Πιστεύετε ότι η έξοδος από την κρίση θα αποδυναμώσει το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής ;

Αποτελέσματα

Online χρήστες

Έχουμε 21 επισκέπτες σε σύνδεση
Powered by Planetsoft
Copyright (C) 2022 Planetsoft. All rights reserved.