Αρχική arrow Σύνθετη αναζήτηση

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΑΣ


    Όσοι ζήσαμε τα χρόνια της νιότης μας και μεγαλώσαμε στην διάρκεια της Μεταπολίτευσης πρέπει να θεωρούμαστε μια τυχερή γενιά .
   Ζήσαμε στην Ελλάδα της ραγδαίας ανάπτυξης ,ζήσαμε τη μεγαλύτερης διάρκειας ειρηνική περίοδο που γνώρισε ποτέ η χώρα ,ζήσαμε την μακροβιότερη και καλύτερη δημοκρατία της ιστορίας μας ,ζήσαμε την ειρηνική εναλλαγή κομμάτων στην εξουσία χωρίς αιματοχυσίες, διχασμούς  και δικτατορίες .
   Σε αυτήν την Ελλάδα, που έφτασε να συμπεριλαμβάνεται ακόμη και στην περίοδο της πρόσφατης οικονομικής κρίσης στις 25 πλουσιότερες χώρες του κόσμου ,οι Έλληνες δούλεψαν, πρόκοψαν, μορφώθηκαν, έκαναν περιουσίες, ταξίδεψαν όσο ποτέ άλλοτε, γνώρισαν τον Κόσμο, είδαν για μια ακόμη φορά τους Ολυμπιακούς Αγώνες να γίνονται στο σπίτι τους ,είδαν μεγάλα έργα να εκτελούνται στη χώρα,,μπήκαν στον σκληρό πυρήνα της Ευρωπαϊκής οικογένειας .
   Στην διάρκεια αυτής της περιόδου έγιναν και λάθη, υπήρξαν παραλήψεις ,δημιουργήθηκαν προβλήματα ,τα οποία με δουλειά σύνεση και πείσμα τα αντιμετωπίσαμε και τα αντιμετωπίζουμε.Άλλωστε λάθη γίνονται όπου υπάρχει ζωή και λειτουργία ,λάθη δεν γίνονται μόνο στα νεκροταφεία,σημασία έχει ότι το πρόσημο αυτής της περιόδου είναι θετικό .
   Όμως ,εμείς που ζήσαμε και μεγαλώσαμε σε αυτήν την περίοδο αντιμετωπίζουμε τώρα τον Πόλεμο της γενιάς μας ,έναν αλλιώτικο πόλεμο που πρέπει να κερδίσουμε όπως οι πριν από εμάς κέρδισαν άλλους πολέμους, άλλης μορφής .
   Κάθε γενιά λένε ότι ζει έναν πόλεμο , εμείς νομίζαμε ότι θα τον γλυτώναμε ,όμως μας ήρθε και είναι ένας πόλεμος με διαστάσεις και συνέπειες πρωτόγνωρες που θα καταγραφούν στην παγκόσμια ιστορία για πάντα και με έντονα γράμματα .
    Με ομοψυχία και συνέπεια στην εφαρμογή των υποδείξεων της επιστημονικής κοινότητας και με εγρήγορση του πολιτικού προσωπικού της χώρας που θα διαχειριστεί μια πολύ δύσκολη μετακορωνοική οικονομική περίοδο  θα νικήσουμε για μια ακόμη φορά .

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
Σεπ Σεπ Σεπ Σεπ 01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Προσεχείς εκδηλώσεις:

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεις.

Σήμερα, 2021/10/19
Αθήνα , Ελλάδα

Ανατ.: 06:42
Δύση: 17:43

Σελήνη
13 ημερών

Ιωήλ προφήτου, Ουάρρου και Σαδώα μαρτύρων, Μνάσωνος

Σαν σήμερα...

1807 μ.Χ:  Καρατόμηση από τους Τούρκους στην Κωνσταντινούπολη του Μεγάλου Διερμηνέα Αλεξ. Σούτσου.

1863 μ.Χ:  Ορκίζεται ως Βασιλεύς των Ελλήνων ο πρίγκηψ της Δανίας Γεώργιος.

1912 μ.Χ:  Ο Ελληνικός Στρατός επιτίθεται αποφασιστικά κατά των τουρκικών δυνάμεων στα Γιαννιτσά.

Ελληνικό ναυτικό άγημα και διλοχία πεζικού απελευθερώνουν την Σαμοθράκη.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΑΣ

Διαβάστε περισσότερα...

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΜΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΡΕΝΤΗ.

Διαβάστε περισσότερα...
Εκλογές 2014

Δημοσκοπήσεις

Πιστεύετε ότι η έξοδος από την κρίση θα αποδυναμώσει το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής ;

Αποτελέσματα

Online χρήστες

Έχουμε 7 επισκέπτες σε σύνδεση
Powered by Planetsoft
Copyright (C) 2021 Planetsoft. All rights reserved.