Αρχική arrow Άρθρα arrow Αδιάβαστοι και Μοιραίοι (2012)

Αδιάβαστοι και Μοιραίοι (2012)

   Με έκπληξη και οργή άκουσε ο Ελληνικός Λαός ,ο οποίος υφίσταται τις συνέπειες της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης που πλήττει τη χώρα, δια στόματος ενός από τα πλέον προβεβλημένα και συνυπεύθυνα για την διαμόρφωση της οικονομικής πολιτικής στελέχη, να λέει ότι δεν προλάβαινε να διαβάσει το μνημόνιο το οποίο ψήφισε ,στήριξε ,και κλήθηκε να υλοποιήσει στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του.
   Με μεγαλύτερη οργή όμως αντιμετώπισαν αυτήν την κυνική δήλωση όλα εκείνα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που λειτουργώντας σε πολλά επίπεδα της κοινωνικής διεργασίας (αυτοδιοίκηση –συνδικάτα-επαγγελματικούς χώρους) ,στήριζαν όλο αυτό το διάστημα την προσπάθεια να ορθοποδήσει η χώρα και να μην οδηγηθούμε στην κατάρρευση και τη χρεοκοπία .
   Έρχεται λοιπόν ένας πρωτοκλασάτος υπουργός ,και επίδοξος υποψήφιος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ,ο οποίος σε καθημερινή σχεδόν βάση επιχειρηματολογούσε στα διάφορα τηλεοπτικά πάνελ υπέρ του μνημονίου και ενίοτε του «δημοψηφίσματος», να μας πληροφορεί ότι δεν είχε διαβάσει το κρίσιμο κείμενο το οποίο αποτελεί το μπούσουλα της οικονομικής πορείας της χώρας .
   Δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεται την ζημιά και την απογοήτευση που δημιούργησε αυτή η δήλωση στον Ελληνικό Λαό στο σύνολό του ,αλλά κυρίως σε όλους εκείνους που πίστεψαν ότι ικανοί πολιτικοί διαχειρίζονται την οικονομική κρίση.
   Αποδείχτηκε κατά δήλωσή του ότι υλοποιούσε ,και υπερασπιζόταν κάτι το οποίο δεν είχε …….προλάβει να μελετήσει .
   Την μεγαλύτερη βέβαια υπηρεσία αυτή η δήλωση την προσέφερε σε όλους εκείνους οι οποίοι με την καταστροφική πολιτική τους την 5ετία 2004-2009 οδήγησαν την Ελλάδα στα πρόθυρα της πλήρους κατάρρευσης ,δίνοντας τους την ευκαιρία να γίνονται τιμητές αντί να απολογούνται για το δόγμα «ΑΣΤΟ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ» το οποίο αποτέλεσε τον προθάλαμο της εισόδου μας στο μνημόνιο .
   Το ΠΑΣΟΚ του αύριο χρειάζεται ηγεσίες που θα ξαναδώσουν το όραμα και την ελπίδα σε μια παράταξη που χειμάζεται σήμερα από πολιτικές πρακτικές και αντιλήψεις που δεν έχουν καμιά σχέση με την μεγάλη παράταξη στην οποία πολλοί από εμάς επενδύσαμε πολιτικά και η οποία προσέφερε τα μέγιστα στην αναπτυξιακή και δημοκρατική πορεία της χώρας .
   Συνήθως μέσα από τις κρίσεις γεννιούνται οι νέες ιδέες ,οι νέες ηγεσίες, οι νέες αντιλήψεις . Ευχή όλων είναι αυτή η κρίση να αναδείξει μέσα από τις στάχτες ηγέτες οι οποίοι και θα γνωρίζουν ,και θα μπορούν.
   Ηγέτες οι οποίοι θα μπορέσουν να οδηγήσουν την πατρίδα μας στο δρόμο της ανάπτυξης και της ασφάλειας .  

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΡΕΝΤΗ

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
Μάι 01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 Ιούλ Ιούλ Ιούλ Ιούλ
Προσεχείς εκδηλώσεις:

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεις.

Σήμερα, 2021/06/17
Αθήνα , Ελλάδα

Ανατ.: 05:12
Δύση: 19:44

Σελήνη
7 ημερών

Ισαύρου, Μανουήλ, Σαβέλ και Ισμαήλ μαρτύρων

Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ερημοποίησης και της Ξηρασίας

Σαν σήμερα...

812 μ.Χ:  Ατυχής εκστρατεία του Αυτοκράτορα Μιχαήλ Α΄ Ραγκαβέ κατά των Βουλγάρων.

1771 μ.Χ:  Ο αρχηγός της εξεγέρσεως των Σφακίων Δασκαλογιάννης (Ιωάννης Βλάχος) θανατώνεται στο Ηράκλειο από τους Τούρκους.

1821 μ.Χ:  Προσκύνημα της σορού του Πατριάρχη Γρηγορίου Ε΄ στον μητροπολιτικό ναό της Οδησσού.

Μάχη του Σκουλενίου και τερματισμός της οργανωμένης πολεμικής δράσης των Ελλήνων στη Μολδαβία.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΑΣ

Διαβάστε περισσότερα...

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΜΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΡΕΝΤΗ.

Διαβάστε περισσότερα...
Εκλογές 2014

Δημοσκοπήσεις

Πιστεύετε ότι η έξοδος από την κρίση θα αποδυναμώσει το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής ;

Αποτελέσματα

Online χρήστες

Έχουμε 10 επισκέπτες σε σύνδεση
Powered by Planetsoft
Copyright (C) 2021 Planetsoft. All rights reserved.